ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

WARSZTATY GASTRONOMICZNE

17 października w sali CKZ uczniowie klasy II a mieli możliwość udziału w niecodziennych warsztatach „ Kulinarny recycling: zero waste w kuchni”  podczas, których młodzi adepci sztuki kulinarnej wykorzystywali surowce poprodukcyjne do przygotowywania różnego typu przystawek, deserów, soków warzywno-owocowych.

 Warsztaty odbyły się w ramach projektu promującego proekologiczne zachowania młodzieży realizowane przez szczecińską Fundację Rozwoju Regionalnego  „Bielik” w ramach grantu przyznanego przez Wydział Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Zachodniopomorskiego. 
Dziękujemy prowadzącym: Rafałowi Kuras oraz Łukaszowi Gładysiak , którzy w bardzo kreatywny sposób zwrócili uwagę na problem marnowania żywności w XXI wieku.

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG