Harmonogram realizacji zajęć w ramach projektu „ZAWODOWIEC W NOWOCZESNEJ GOSPODARCE” (nr projektu RPZP.08.06.00-32-K027/19) współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014-2020, oś 8 „Edukacja”, Działanie 8.6 „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego” w Zespole Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu KURS BARMAŃSKI I stopnia/ level A - 40 godzin
KURS BARMAŃSKI I stopnia/ level A - 40 godzin 1 grupa |
|
||||
DATA |
DZIEŃ |
GODZINY |
LICZBA GODZIN |
SALA |
GRUPA |
08.10.2021
|
Piątek |
13.30-18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Łukaszewska Karolina 2.Pasińska Zuzanna 3.Szymanek Klaudia 4.Klimek Kornelia 5.Tomiałojć Wiktoria 6.Strzechmińska Izabela 7.Wesołowska Nikola 8.Podlasińska Alicja 9.Martyniuk Michał 10.Dziadul Adam |
09.10.2021 |
Sobota
|
09.00- 16.15 |
9 |
Pracownia gastronomiczna, Barek |
1.Łukaszewska Karolina 2.Pasińska Zuzanna 3.Szymanek Klaudia 4.Klimek Kornelia 5.Tomiałojć Wiktoria |
|
|
|
|
|
6.Strzechmińska Izabela 7.Wesołowska Nikola 8.Podlasińska Alicja 9.Martyniuk Michał 10.Dziadul Adam |
10.10.2021
|
Niedziela
|
09.00- 16.15 |
9 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Łukaszewska Karolina 2.Pasińska Zuzanna 3.Szymanek Klaudia 4.Klimek Kornelia 5.Tomiałojć Wiktoria 6.Strzechmińska Izabela 7.Wesołowska Nikola 8.Podlasińska Alicja 9.Martyniuk Michał 10.Dziadul Adam |
22.10.2021 |
Piątek |
13.30 -18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Łukaszewska Karolina 2.Pasińska Zuzanna 3.Szymanek Klaudia 4.Klimek Kornelia 5.Tomiałojć Wiktoria 6.Strzechmińska Izabela 7.Wesołowska Nikola 8.Podlasińska Alicja 9.Martyniuk Michał |
|
|
|
|
|
10.Dziadul Adam |
23.10.2021 |
Sobota |
09.00-17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Łukaszewska Karolina 2.Pasińska Zuzanna 3.Szymanek Klaudia 4.Klimek Kornelia 5.Tomiałojć Wiktoria 6.Strzechmińska Izabela 7.Wesołowska Nikola 8.Podlasińska Alicja 9.Martyniuk Michał 10.Dziadul Adam |
05.11.2021 |
Piątek |
13.30 -18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Giesko Izabela 2. Romanowska Julia 3.Noryca Wanessa 4.Dymińska Oliwia 5.Wasylów Oliwia 6.Kaczmarek Angelika 7.Trzcińska Marta 8.Kacynel Paulina 9.Lebioda Aleksandra 10.Dołkowska Justyna |
06.11.2021 |
Sobota |
09.00- 16.15 |
9 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Giesko Izabela 2. Romanowska Julia 3.Noryca Wanessa |
|
|
|
|
|
4.Dymińska Oliwia 5.Wasylów Oliwia 6.Kaczmarek Angelika 7.Trzcińska Marta 8.Kacynel Paulina 9.Lebioda Aleksandra 10.Dołkowska Justyna |
07.11.2021 |
Niedziela |
09.00- 16.15 |
9 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Giesko Izabela 2. Romanowska Julia 3.Noryca Wanessa 4.Dymińska Oliwia 5.Wasylów Oliwia 6.Kaczmarek Angelika 7.Trzcińska Marta 8.Kacynel Paulina 9.Lebioda Aleksandra 10.Dołkowska Justyna |
12.11.2021 |
Piątek |
13.30 -18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Giesko Izabela 2. Romanowska Julia 3.Noryca Wanessa 4.Dymińska Oliwia 5.Wasylów Oliwia 6.Kaczmarek Angelika 7.Trzcińska Marta |
|
|
|
|
|
8.Kacynel Paulina 9.Lebioda Aleksandra 10.Dołkowska Justyna |
13.11.2021 |
Sobota |
09.00-17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna, Barek
|
1.Giesko Izabela 2. Romanowska Julia 3.Noryca Wanessa 4.Dymińska Oliwia 5.Wasylów Oliwia 6.Kaczmarek Angelika 7.Trzcińska Marta 8.Kacynel Paulina 9.Lebioda Aleksandra 10.Dołkowska Justyna |
Renata Grodzka- Truszkowska
Koordynator szkolny projektu