ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

Od wielu lat nasza szkoła aktywnie współpracuje z wieloma podmiotami w branży HOGATOUR, ale szczególnie w ostatnim czasie owocnie zaznaczył się udział firmy Chefs Culinar, z którą podpisaliśmy porozumienie. Jest to globalne międzynarodowe przedsiębiorstwo działające w obszarze gastronomii, hotelarstwa i żywienia zbiorowego. Do końca roku szkolnego 2019/2020 zaplanowano szereg szkoleń, które prowadzić będą doradcy kulinarni firmy Chefs Culinar co przedstawia poniższy harmonogram;

WARSZTATY KULINARNE CHEFS – CULINAR

Widzicie różne rzeczy i pytacie: dlaczego takie są? Natomiast ja marzę o rzeczach, których nie ma i pytam: dlaczego by nie miały zaistnieć?

                                                                                                                                             George Bernard Shaw

Jeśli jesteś kreatywny albo nie, ale chciałbyś w przyszłości być swoim własnym szefem, lubisz współpracować i chciałbyś poznać nowych ludzi, którzy podobnie patrzą na swoją przyszłość, są zaangażowani i pełni entuzjazmu przy podejmowaniu nowych wyzwań zapraszamy Cię serdecznie na spotkanie organizacyjne Naszego Miniprzedsiębiorstwa "CINDERELLA".

ZAPROSZENIE DO MINIPRZEDSIĘBIORSTWA "CINDERELLA"

Miło nam poinformować, iż Kacper Greczyński i Natalia Dąbrowska  nominowani przez FEDERACJĘ TAŃCA SPORTOWEGO do udziału w MISTRZOSTWACH EUROPY MŁODZIEŻY W 10 TAŃCACH, które odbyły się w ubiegły weekend w stolicy Słowacji Bratysławie, wytańczyli półfinałowe 13 miejsce z pośród rywalizujących 32 par tanecznych, po jednej parze reprezentującej swój kraj.

PÓŁFINALIŚCI MISTRZOSTW EUROPY !!!

W sobotę w dniu 21 września br. w  Porcie jachtowym i Marinie Solnej odbywały się imprezy w ramach Festiwalu Rybnego finansowane ze środków programu Operacyjnego Rybactwo i Morze 2014-2020. Troje uczniów z klas IVa i IVb technikum żywienia i usług gastronomicznych wraz z nauczycielkami zawodu Joanną Zendran i Ewą Wasilewską uczestniczyło w promocji szkoły i zawodów gastronomicznych.

ZSE-H NA FESTIWALU RYBNYM W MARINIE SOLNEJ

Zespół Szkół Ekonomiczno- Hotelarskich, zakończył realizację projektu " Transgraniczne kształcenie dualne jako moderator jakości usług gastronomicznych", realizowanego w ramach programu unijnego Erasmus+. Ostatnim i najtrudniejszym ogniwem, było sporządzenie i  przesłanie drobiazgowego raportu końcowego, do Narodowej Agencji Programu Erasmus+ w Warszawie.

SUKCES PROJEKTU ERASMUS+ DLA GASTRONOMÓW

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok