ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

KURS "CUKIERNICTWO HOTELOWE"

W dniach 14-15.01.2022r i 18-19.02.2022r w ramach projektu „ Zawodowiec w nowoczesnej gospodarce” 20 uczniów z klas gastronomicznych kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych” uczestniczyło w kursie „ Cukiernictwo hotelowe”.

Młodzież poznała trendy i techniki tworzenia deserów w cukiernictwie hotelowym, zasady łączenia smaków i struktur w deserach, przygotowywała półprodukty do wykonania monoporcji, a także różnego rodzaju desery.

Renata Grodzka- Truszkowska
Koordynator szkolny projektu

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok