ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

KURS "CZEKOLADA, PRALINY"

W dniach 21-22.01.2022r i 25-26.02.2022r w ramach projektu „ Zawodowiec w nowoczesnej gospodarce” 20 uczniów z klas gastronomicznych kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych” uczestniczyło w kursie „ Czekolada, praliny” na którym nabyli wiedzę i umiejętności dotyczące rodzajów czekolady, zasad temperowania czekolady, metod barwienia, a także przygotowywania pralin i nadzień do pralin oraz zasad ich formowania i zdobienia.

Renata Grodzka- Truszkowska
Koordynator szkolny projektu

 

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok