Harmonogram realizacji zajęć w ramach projektu „ZAWODOWIEC W NOWOCZESNEJ GOSPODARCE” (nr projektu RPZP.08.06.00-32-K027/19) współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014-2020, oś 8 „Edukacja”, Działanie 8.6 „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego” w Zespole Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu.
KURS NOWOCZESNE TRENDY W GASTRONOMII - 16 godzin
|
|||||
DATA |
DZIEŃ |
GODZINY |
LICZBA GODZIN |
SALA |
GRUPA I |
04.03.2022
|
Piątek |
13.30-18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H |
1.Kisielewski Błażej 2. Kowalczyk Nadia 3.Berkieta Kamila 4.Krupa Natalia 5.Popiołek Adrian 6.Cyran Nikola 7.Maksymiuk Natalia 8.Sołoducha Kuba 9.Zelewska Patrycja 10.Pasieka Dominika |
05.03.2022 |
Sobota
|
09.00- 17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H
|
1.Kisielewski Błażej 2. Kowalczyk Nadia 3.Berkieta Kamila 4.Krupa Natalia 5.Popiołek Adrian 6.Cyran Nikola 7.Maksymiuk Natalia 8.Sołoducha Kuba |
18.03.2022 |
Piątek |
13.30 -18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H
|
1.Sobczak Julia 2.Stolarek Adam 3.Ściegienna Maria 4.Mikołuć Natalia 5.Bielecka- Rawska Oliwia 6.Paciorkowski Szymon 7.Czapla Maciej 8.Sadowska Aleksandra 9.Bugajczyk Adrian 10.Szatkowski Szymon |
19.03.2022 |
Sobota |
09.00-17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H
|
1.Sobczak Julia 2.Stolarek Adam 3.Ściegienna Maria 4.Mikołuć Natalia 5.Bielecka- Rawska Oliwia 6.Paciorkowski Szymon 7.Czapla Maciej 8.Sadowska Aleksandra 9.Bugajczyk Adrian 10.Szatkowski Szymon |
Sporządziła:
Renata Grodzka- Truszkowska
Koordynator szkolny projektu