Harmonogram realizacji zajęć w ramach projektu „ZAWODOWIEC W NOWOCZESNEJ GOSPODARCE” (nr projektu RPZP.08.06.00-32-K027/19) współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014-2020, oś 8 „Edukacja”, Działanie 8.6 „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego” w Zespole Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu.
|
KURS CUKIERNICTWO HOTELOWE - 16 godzin
|
||||
DATA |
DZIEŃ |
GODZINY |
LICZBA GODZIN |
SALA |
GRUPA I |
14.01.2022
|
Piątek |
13.30-18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H
|
1.Kisielewski Błażej 2. Kowalczyk Nadia 3.Berkieta Kamila 4.Krupa Natalia 5.Popiołek Adrian 6.Cyran Nikola 7.Maksymiuk Natalia 8.Sołoducha Kuba 9.Zelewska Patrycja 10.Pasieka Dominika |
15.01.2022 |
Sobota
|
09.00- 17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H |
1.Kisielewski Błażej 2. Kowalczyk Nadia 3.Berkieta Kamila 4.Krupa Natalia 5.Popiołek Adrian 6.Cyran Nikola 7.Maksymiuk Natalia 8.Sołoducha Kuba |
|
|
|
|
|
9.Zelewska Patrycja 10.Pasieka Dominika |
DATA |
DZIEŃ |
GODZINY |
LICZBA GODZIN |
SALA |
GRUPA II |
18.02.2022 |
Piątek |
13.30 -18.15 |
6 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H |
1.Sobczak Julia 2. Stolarek Adam 3.Ściegienna Maria 4.Mikołuć Natalia 5.Bielicka Rawska 6.Paciorkowski Szymon 7.Czapla Maciej 8.Sadowska Aleksandra 9.Bugajczyk Adrian 10.Szatkowski Szymon |
19.02.2022 |
Sobota |
09.00-17.15 |
10 |
Pracownia gastronomiczna- szkoła ZSE-H |
1.Sobczak Julia 2. Stolarek Adam 3.Ściegienna Maria 4.Mikołuć Natalia 5.Bielicka Rawska 6.Paciorkowski Szymon 7.Czapla Maciej 8.Sadowska Aleksandra 9.Bugajczyk Adrian 10.Szatkowski Szymon |
Sporządziła:
Renata Grodzka- Truszkowska
Koordynator szkolny projektu