Warsztaty z kuchni azjatyckiej

warsztaty kul 05 2017W dniu 09.05.2017 r.  w czwartek w CKP ZSE-H odbyły się warsztaty kulinarne nt.”Kuchnia azjatycka w tradycyjnym wydaniu”. Prowadzili je szefowie regionalni firmy Unilever Food Solutions ; Pan Paweł Małyszko i Emil Dziubak. Uczestnikami warsztatów była młodzież z klasy II technik żywienia i usług gastronomicznych. Uczniowie pod okiem fachowców doskonalili w sposób praktyczny umiejętności w zakresie potraw kuchni azjatyckiej.

Autor: J.Budzik

 

eng

 

ger

faceb
Informacje przesyłaj na
pr@ekonom.kolobrzeg.pl

 

Webmaster

e-mail administratora strony

sebamac2005@wp.pl

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.