KOLEJNY SUKCES GASTRONOMICZNY

zielona budka2017Uczeń kl. IIb Łukasz Erdmański dostał się do finału II edycji ogólnopolskiego konkursu Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas targów MAZURY HoReCa w dniach 25-26 kwietnia 2017 roku w Ostródzie. Tematem konkursu to kreatywny deser lodowy, którego podstawą jest smak lodów mascarpone z sosem z owoców leśnych, a dodatkowymi składnikami są: jeden wybrany smak lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produkt mleczny firmy Debic.

Autor: A.Stegienta

Łukasz walcząc o finał przygotował lody z sosem owocowo- balsamicznym, kruche ciastko z kaszy, galaretkę z zielonych pomidorów i jabłko w cynamonowej panierce.

Serdecznie gratulujemy!

 

eng

 

ger

faceb
Informacje przesyłaj na
pr@ekonom.kolobrzeg.pl

 

Webmaster

e-mail administratora strony

sebamac2005@wp.pl

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.