W dniu dzisiejszym odbyła się uroczystość zakończenia zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2016/2017.

Życzymy wszystkim udanych wakacji!!!wakacje2017 statek

MŁODY KREATOR SZTUKI KULINARNEJ 2017

ml kreator szt kul 03 201715 marca Tomasz Haczkowski uczeń klasy IVA wrócił z wyróżnieniem z finału konkursu kulinarnego Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017, który odbył się w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions przy ul. Bałtyckiej w Poznaniu. Konkurs ten skierowany był do uczniów szkół gastronomicznych.

Autor: A.Stegienta

W finale wystartowało 12 uczniów:

Tomasz Haczkowski z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich w Kołobrzegu;
Marika Karulak z Zespołu Szkół Technicznych w Zbąszynku;
Dariusz Serkis z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielkopolskim;
Joanna Palińska z Zespołu Szkół Gastronomicznych Technikum nr 9 we Wrocławiu;
Mateusz Ludwicki z Zespołu Szkół Gastronomicznych Technikum nr 9 we Wrocławiu;
Daniel Ogonowski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie;
Karolina Krzyżak z Technikum Lider w Lublinie;
Tomasz Siewierski z Technikum Lider w Lublinie;
Grzegorz Królik z Technikum Lider w Lublinie;
Piotr Pezowicz z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku;
Beata Słomianna z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy;
Mariusz Jasiński z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku.
Jury pod przewodnictwem Tomasz Purol postanowiło nagrodzić:
I miejsce – Beata Słomianna
II miejsce – Daniel Ogonowski
III miejsce – Grzegorz Królik.
Wszystkim nagrodzonym i wyróżnionym serdecznie gratulujemy !!!!!!

 

eng

 

ger

faceb
Informacje przesyłaj na
pr@ekonom.kolobrzeg.pl

 

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.

Webmaster

E-mail administratora strony

www@ekonom.kolobrzeg.pl