MŁODY KREATOR SZTUKI KULINARNEJ 2017

ml kr szt kulZ przyjemnością informujemy, że uczeń naszej szkoły, Tomasz Haczkowski, został jednym z finalistów ogólnopolskiego konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej. Miejsce w finale Tomasz zapewnił sobie przygotowując danie główne z krewetek z dodatkiem jednej z przypraw z serii Primerba Knorr Professional. Już 8 marca, wraz z 11 reprezentantami szkół gastronomicznych z całej Polski, będzie walczył o tytuł Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej.


Nad przebiegiem konkursu czuwało prestiżowe Jury w składzie:
Grzegorz Kazubski, Przewodniczący Jury – Honorowy Prezes OSSKiC
Artur Skotarczyk – szef kuchni restauracji Muga Poznań
Katarzyna Daniłowicz – szef kuchni Olszewskiego 128 Wrocław
Krzysztof Gawlik – Master Chef Ekspert Kulinarny RM Gastro
Marcin Sasin – Executive Chef Hotel Sheraton Warszawa
Sebastian Krauzowicz – Executive Chef Copernicus Toruń Hotel.

Serdecznie gratulujemy uczniowi Tomaszowi Haczkowskiemu oraz opiekunowi Agnieszce Stegiencie i życzymy wytrwałości w dalszych przygotowaniach.

Powodzenia w finale!

 

eng

 

ger

faceb
Informacje przesyłaj na
pr@ekonom.kolobrzeg.pl

 

Webmaster

e-mail administratora strony

sebamac2005@wp.pl

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.