baner_rekrut2019

strona 1 strona 2

Wiemy, zrobiliśmy małą przerwę, ale już nadrabiamy.

Kulinarnie jesień kojarzy nam się z pięknymi barwami, dynią, kapustą, grzybami, rozgrzewającymi potrawami.

Dlatego też na zajęciach pracowni technologii gastronomicznej w ostatnim okresie uczyliśmy się przygotowywać zupę dyniową, chrzanową, kapuśniak, barszcz ukraiński, zupę gulaszową, pomidorową czystą, łazanki z kapustą i grzybami, krokiety i wiele innych potraw.

Nie chcemy się chwalić, ale gotowanie idzie nam coraz lepiej, gorzej z prezentacją talerza. Naturalnie, przed nami jeszcze wiele pracy – nauki, jednak przy wsparciu nauczycieli: Anity Fijałkowskiej – Buczkowskiej i Agnieszki Stegienta damy radę;)

Autor: A.Stegienta

zlota szkola 2019
Wersja po angielsku
Wersja po niemiecku

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.