zastepstwa edziennik edziennik

podreczniki2018 240 67 dodatkowe olimpiada

HARMONOGRAM WARSZTATÓW KULINARNYCH Z FIRMĄ

Od wielu lat nasza szkoła aktywnie współpracuje z wieloma podmiotami w branży HOGATUR. Ale szczególnie w ostatnim czasie owocnie zaznaczył się udział firmy Chefs Culinar, z którą na kolejny rok podpisaliśmy Porozumienie. Jest to globalne międzynarodowe przedsiębiorstwo działające w obszarze gastronomii, hotelarstwa i żywienia zbiorowego. Do końca roku szkolnego 2018/2019 zaplanowano szereg szkoleń, które prowadzić będą doradcy kulinarni firmy Cheefs Culinar co przedstawia poniższy harmonogram.

L.p.

         Temat

Data

Klasa

Godz.

Opiekun

1.

Tradycyjna kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu

15.01.2019

III a

Kucharz,

II kucharz ZS nr 2

09.00-

13.00

E. Wasilewska

M.Grzeszczyk

2.

Ciasta bankietowe, wyroby cukiernicze

21.02.2019

III Cukiernik ZS nr 2

08.00

-14.00

E. Wieremiej – Woźna E.Wasilewska

3.

Ryby i owoce morza

14.03.2019

II a

07.15

-11.35

I.Lisowska

E. Kubok

4.

Kuchnia wegańska

03.04.2019

II b

07.15

- 11.35

A. Fijałkowska - Buczkowska

A.Stegienta

5.

Ciastka bankietowe, wyroby cukiernicze

29.04.2019

II b

07.15

-11.35

A. Fijałkowska - Buczkowska

A.Stegienta

Miejsce warsztatów nowa pracownia gastronomiczna C-5, CKP ul. Katedralna 12

Autor: J.Budzik