zastepstwa edziennik edziennik

podreczniki2018 240 67 dodatkowe olimpiada

WARSZTATY KULINARNE CHEFS CULINAR

W ramach porozumienia zawartego pomiędzy naszą szkołą a Chefs Culinar w dniu 23.03.2018 r. w pracowni CKP Zespołu Szkół Ekonomiczno – Hotelarskich kolejny raz dbyły się warsztaty kulinarne. Tematem zajęć były zakąski. Uczestnicy szkolenia tj. uczniowie klasy III B technikum żywienia i usług gastronomicznych pod opieką nauczycieli gastronomii przygotowywali potrawy wykorzystując szeroką gamę surowców, min: polędwiczki wieprzowe, przepiórki, łososia, werbenę itp.. Zajęcia prowadził doświadczony doradca kulinarny Chefs Culinar . Młodzież pod okiem mistrza - doradcy kulinarnego Chefs Culinar doskonaliła swoje umiejętności w zakresie sporządzania wymagających precyzji zakąsek.

Autor: Agnieszka Stegienta

Wersja po angielsku

 

 

Wersja po niemiecku

Na skróty

fb

e sport

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.