uwaga Ważne komunikaty: 

♦   Egzaminy poprawkowe 27-28 sierpnia 2018 r. godzina 8:00  ♦

wakacje

zastepstwa edziennik edziennik

podreczniki2018 240 67 dodatkowe olimpiada

HARMONOGRAM WARSZTATÓW KULINARNYCH

Od wielu lat nasza szkoła aktywnie współpracuje z wieloma podmiotami w branży HOGATUR. Ale szczególnie w ostatnim czasie owocnie zaznaczył się udział firmy Chefs Culinar, z którą podpisaliśmy Porozumienie. Jest to globalne międzynarodowe przedsiębiorstwo działające w obszarze gastronomii, hotelarstwa i żywienia zbiorowego. Do końca roku szkolnego 2017/2018 zaplanowano szereg szkoleń, które  prowadzić będą doradcy kulinarni firmy Cheefs Culinar co przedstawia poniższy harmonogram.

L.p.

         Temat

Data

Klasa

Godz.

Opiekun

1.

Ryby i owoce morza

07.02.2018

II a

08.00-12.30

A.Jasiulewicz

E.Kozber

2.

Mięsa po angielsku – wykorzystanie wołowiny

06.03.2018

III b

10.40

-15.00

I.Lisowska

J.Zendran

3.

Zakąski z mięsa, ryb i drobiu

27.03.2018

III b

10.40

-15.00

I.Lisowska

J.Zendran

4.

Torty tradycyjne i w stylu angielskim

11.04.2018

II a

08.00

- 12.30

A.Jasiulewicz

E.Kozber

5.

Ciastka bankietowe, wyroby cukiernicze

30.05.2018

II b

12.30

-16.00

J.Zendran

E.Kozber

Miejsce warsztatów nowa pracownia gastronomiczna C-5,  CKP ul. Katedralna 12

Autor: J.Budzik

 

eng

 

ger

Na skróty

fb

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.