vnabor2019baner_rekrut2019

strona 1 strona 2

W dniu 09.12.2017 nauczyciele naszej szkoły uczestniczyli w szkoleniu „ Zapomnianeprodukty kuchni polskiej przy użyciu nowoczesnych technik”. Prowadzącymi warsztaty byli szefowie kuchni firmy Unilever Food Solutions:  Tomasz Rusik i Paweł Małyszko. Szefowie na szkoleniu przypomnieli zapomniane produkty – podroby oraz ich nowoczesne sposoby obróbki termicznej. Na warsztatach uczestnicy sporządzili między innymi;

  • Kurczak suprem,
  • Kaczkę kanfitowaną,
  • Ozorki gotowane w szybkowarze.

Autor: E.Wieremiej - Wożna

zlota szkola 2019
Wersja po angielsku
Wersja po niemiecku

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.