zastepstwa edziennik edziennik

podreczniki2018 240 67 dodatkowe olimpiada

WARSZTATY KULINARNE NAUCZYCIELI

W dniu 09.12.2017 nauczyciele naszej szkoły uczestniczyli w szkoleniu „ Zapomnianeprodukty kuchni polskiej przy użyciu nowoczesnych technik”. Prowadzącymi warsztaty byli szefowie kuchni firmy Unilever Food Solutions:  Tomasz Rusik i Paweł Małyszko. Szefowie na szkoleniu przypomnieli zapomniane produkty – podroby oraz ich nowoczesne sposoby obróbki termicznej. Na warsztatach uczestnicy sporządzili między innymi;

  • Kurczak suprem,
  • Kaczkę kanfitowaną,
  • Ozorki gotowane w szybkowarze.

Autor: E.Wieremiej - Wożna

Wersja po angielsku

 

 

Wersja po niemiecku

Na skróty

fb

e sport

Pliki cookies

Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.